Відбулося засідання бюджетної комісії

Сьогодні, 10 березня, в обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

Участь у роботі засідання взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради та Житомирської ОВА.

У ході засідання депутати заслухали звіт обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на.2022 рік. Також депутати заслухали інформацію про виконання обласного бюджету Житомирської області за 2022 рік та погодили внесення питання про затвердження річного звіту на розгляд сесії.

Крім того, профільна комісія погодила Житомирському обласному комунальному агролісогосподарському підприємству "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради та його дочірнім підприємствам безоплатну передачу лісоматеріалів військовим частинам, добровольчим формуванням та іншим суб'єктам відповідно до рішень ради оборони Житомирської області, введених у дію розпорядженням начальника обласної військової адміністрації на період воєнного стану.

Також депутати погодили внесення на розгляд сесії обласної ради питання про погодження проєкту рішення "Про затвердження розпоряджень голови обласної ради".

Відбулося засідання бюджетної комісії

Відбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісіїВідбулося засідання бюджетної комісії