Відбулось засідання комісії з питань охорони здоров’я

Сьогодні, 3 лютого, в Житомирській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоровʼя, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Участь у роботі комісії взяли заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, керівники медичних закладів Житомирської обласної ради, структурних підрозділів Житомирської ОВА та представники виконавчого апарату обласної ради.

Члени комісії розглянули та підтримали всі 7 питань порядку денного.

Зокрема, депутати розглянули та погодили ряд звернень від комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності. А саме: КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського», КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер», КНП «Обласний медичний спеціалізований центр», КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер», КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня».

Також на комісії депутати погодили придбання автомобіля спеціалізованої медичної допомоги для КНП “Житомирського геріатричного пансіонату” Житомирської обласної ради.

Крім того, на засіданні було погоджено питання про списання медичного обладнання, яке непридатне для подальшого використання, з балансу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

Відбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’яВідбулось засідання комісії з питань охорони здоров’я