z dnem derzhavnoї sluzhbiПривітання від  Голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка з Днем державної служби України.

Від всього депутатського корпусу обласної ради та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня державної служби України!

Довіра до влади починається з державного службовця! Саме на ваші плечі покладена вкрай  важлива суспільна функція – розбудовувати державу, сформувати рівень довіри суспільства  до влади та її авторитет.

Ваша діяльність потребує високого рівня   професіоналізму та сумлінного виконання своїх службових обов`язків. Розвиток відкритого громадянського суспільства, захист прав та свобод людини і громадянина, забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів державної влади – основні цілі та завдання державної служби.  

А запорукою їх виконання є самовідданість  своїй справі та невичерпна енергія тих, хто присягнув вірно служити українському народові. 

Нехай ваша щоденна робота й надалі викликає повагу і довіру громадян. Бажаю усім Вам доброго здоров’я, благополуччя та відчутних результатів у професійній діяльності.

З повагою,

Голова Житомирської обласної ради

Володимир Федоренко