DSC 1567У Житомирі відбулось урочисте відкриття нового приміщення прозорого офісу – центру надання адміністративних послуг.  Участь у відкритті взяли голова обласної ради Володимир Федоренко, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, міський голова Сергій Сухомлин, народні депутати України Арсеній Пушкаренко, Сергій Кузьміних, Ігор Герасименко, Анатолій Остапенко та перший заступник Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

 

«Сьогодні відбувається надзвичайно важлива подія. Її значимість підтверджує і присутність наших поважних гостей і висока затребуваність суспільства.  Адміністративні послуги соціального характеру є одними з найбільш витребуваних серед населення і органи місцевого самоврядування мають про це пам’ятати. Незважаючи на безоплатний характер їх надання, ці послуги обов’язково мають бути доступними і ЦНАП у Житомирі – це яскравий приклад доступності.  Те, що Житомирська громада отримала такий сучасний та комфортний ЦНАП є результатом співпраці усіх гілок влади. А як відомо, єдність – рушійна сила прогресу. Тому, впевнений, що спільними консолідованими зусиллями ми реалізуємо ще багато соціально значущих проєктів!  Символічно, що ЦНАП у Житомирі має назву «Прозорий офіс». Адже майже всі соціальні служби Житомира знаходяться тут в одному приміщенні. Жителі громади можуть отримати понад 200 видів послуг і жодного посередництва, а це означає що і жодної корупційної складової.  Три місяці ЦНАП у Житомирі він працював у тестовому режимі і довів свою ефективність.  Дуже важливо, що цей центр доступний для кожного, він інклюзивний. Тож без проблем отримати всі необхідні послуги можуть і люди з інвалідністю.  Я вдячний всім причетним до реалізації даного проекту у Житомирі», - зазначив Володимир Федоренко.

На урочистостях також був присутній Міністр регіонального розвитку 2014-2019 років Геннадій Зубко, депутати обласної та міської рад.

Нагадаємо, що 31 травня під час 16-ї сесії Житомирської обласної ради депутати ухвалили передати місту приміщення Корольовської та Богунської рад. Саме це стало початком осучаснення даного приміщення та перетворення його у сучасний центр надання послуг.

Також в прозорому офісу можна отримати роз’яснення щодо за стосунку ДІЯ.

Нагадаємо, що Згідно з постановою Кабміну №779 від 11 жовтня 2017 року були виділені  кошти на створення «Прозорих офісів. Тоді у цю програму потрапив і Житомир. 

DSC 1567DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567

DSC 1567