DSC03181 1Депутати підтримали зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24 жовтня №23 «Про обласну цільову Програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021-2023 рік». Так, даним рішенням було підтримано фінансування у сумі 104,6 тис грн. у частині розробки туристичного логотипу області та маркування туристичних маршрутів.

Нагадаємо, що обласну цільову програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021 – 2023 роки депутати підтримали на другій сесії обласної ради 8-го скликання.

Метою Програми є створення якісного конкурентоздатного туристичного продукту Житомирської області, що сприятиме збільшенню туристичних потоків, перетворення напряму туризму в прибуткову галузь економіки області, створення умов для інформаційної обізнаності, як населення області, так і поза її межами про туристичні об’єкти та продукти, які пропонуються для пізнавальних, рекреаційних, освітніх, розважальних подорожей та екскурсій, формування позитивного туристичного іміджу області, популяризація туристичної Житомирщини на Всеукраїнській туристичній арені.

Також було проголосовано ряд і інших змін в рішення обласної ради.