DSC04390Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко представив нового радника.

Ним стала Катерина Самчук – керівник «Коростенський завод МДФ» та Української лісопильної холдингової компанії. Відповідне розпорядження підписано 24 лютого 2021 року.

 «Щиро дякую за бажання та спроможність посилити команду обласної ради у економічному напрямі», - зазначив голова.

Довідково: «Коростенський завод МДФ» одне з кращих підприємств в Україні з виробництва МДФ, ХДФ, ламінованої підлоги та пиломатеріалів. Завод оснащений сучасним виробничим обладнанням, має великі складські приміщення та мережу транспортних комунікацій.

Це 100 % екологічно чисте виробництво, яке зареєстровано в Коростені, надає близько 3 тисяч робочих місць та щороку приносить у місцевий бюджет чималі надходження у вигляді податків.  «Коростенський завод МДФ» є підприємством-лідером міста Коростеня та одним із лідерів Житомирської області щодо розміру заробітних плат працівників.  Підприємство слідкує за вимогами часу, постійно розвивається та розширюється.

Завод має відповідну сертифікацію і успішно реалізує продукцію за кордон.

Не зважаючи на високу конкуренцію, 80% продукції реалізовується саме на експорт. Це такі країни як: Чехія, Польща, Румунія, Фінляндія, Італія, Індія, Корея, Японія, Китай та ін.

Зокрема, наразі у Коростені виготовляють запчастини для всесвітньо відомого і дуже вибагливого виробника меблів ІКЕА.

Українська холдингова лісопильна компанія (УХЛК) – екологічно чисте виробництво пиломатеріалів та паливних гранул, яке має надсучасне виробниче устаткування, великі складські приміщення та мережу транспортних комунікацій.

Наймасштабніший проект в Україні в області лісопереробки було розпочато у 2015 році. Сьогодні УХЛК входить в ТОП 10 найбільших лісопильних майданчиків Східної Європи.

Коростень сміливо можна називати деревообробним центром України.

DSC04361

DSC04361

DSC04361

DSC04361

DSC04361

DSC04361

DSC04361