WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.19.44Голова обласної ради Володимир Федоренко взяв участь у  координаційній нараді керівників правоохоронних органів, яка відбулась у Житомирській обласній прокуратурі під головуванням керівника відомства.  

На нараді обговорили стан запобігання і протидії злочинності, у тому числі її організованим формам та на пріоритетних напрямах.

У нараді взяли участь начальник УСБУ в області Сергій Лисак, начальник Головного управління Нацполіції в області Юрій Олійник, заступник директора Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому Станіслав Томусяк, начальник Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України Андрій Фрікель, виконувач обов’язків начальника Головного управління ДФС в області Володимир Брич, начальник Житомирського прикордонного загону імені Січових Стрільців Антон Квятковський.

Керівник обласної прокуратури Олександр Білошицький акцентував увагу на проблемних питаннях, вирішення яких позначається на рівні  безпеки громад.

«Гостро, насамперед в обласному центрі та містах обласного значення, стоїть питання протидії вуличній злочинності, а тому необхідним є встановлення додаткових камер відеоспостереження у місцях концентрації кримінальних правопорушень та скупчення людей, проведення коригування маршрутів руху патрульної поліції та комплексних відпрацювань населених пунктів», -  зауважив керівник обласної прокуратури.

Суттєвої активізації, за словами Олександра Білошицького, потребує робота з протидії корупції. Цю тезу підтримав й голова обласної ради.

 «Розвиток нашого регіону напряму залежить від залучення бізнесу та інвестицій. Бізнес хоче бачити прозорі та чесні правила і ми маємо створити для них відповідні умови. Криміногенна ситуація відіграє у цьому питання важливу роль», - зазначив голова облради Володимир Федоренко.

Учасники наради обмінялися думками з проблемних питань, висловили своє бачення щодо їх вирішення та надали відповідні пропозиції.

За результатами наради ухвалено низку першочергових заходів, спрямованих на підвищення ефективності функціонування усіх правоохоронних органів області. 

WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.18.58

WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.18.58

WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.18.58

WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.18.58

WhatsApp Image 2021 02 19 at 17.18.58