01У День місцевого самоврядування 7 грудня голова обласної ради Володимир Федоренко, його перший заступник Олег Дзюбенко і заступник Володимир Ширма привітали колектив виконавчого апарату обласної ради з професійним святом.

Вітаючи посадовців, очільник депутатського корпусу відмітив, що робота в органах місцевого самоврядування, їх виконавчих апаратах складна і відповідальна, потребує повної самовіддачі.

«Шановні колеги! Бути працівником місцевого самоврядування – це велика честь. Впевнений, що всі ви – професіонали своєї справи, і своєю роботою піднімаєте престиж місцевого самоврядування. Сподіваюся, що в майбутньому наша спільна праця принесе позитивний результат, і ми будемо пишатися нашими досягненнями. Щиро вітаю вас з професійним святом! Бажаю міцного здоров’я, натхнення, терпіння та витримки!», - звернувся до посадовців Володимир Федоренко.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята Володимир Федоренко вручив грамоти і подяки обласної ради працівникам виконавчого апарату обласної ради.

Від імені голови облдержадміністрації привітав та вручив нагороди керівник апарату обласної адміністрації Олег Шарварко.  

Довідково. День місцевого самоврядування — свято, що відзначається щорічно 7 грудня. Саме цього дня, 7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про місцеве самоврядування». Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування від 25 листопада 2000 року.

Пресслужба обласної ради

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

19

03

03

03