z dnem prok 18З нагоди Дня працівників прокуратури, який відзначається щорічно 01 грудня, голова обласної ради Володимир Федоренко зустрівся з колективом Житомирської обласної прокуратури та привітав їх з професійним святом.

«Шановні працівники та ветерани органів прокуратури! Від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто прийміть щирі вітання у своє професійне свято. Ваш досвід та принциповість – запорука безпеки держави та суспільства. Ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, міцно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя, координуєте роботу правоохоронних органів у боротьбі з корупцією й організованою злочинністю. Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою, зміцнення правопорядку. Щиро переконаний, що ви й надалі будете гідно виконувати покладені на вас обов’язки, захищаючи конституційні надбання українського народу. Бажаю успіхів у служінні Україні, міцного здоров'я, щастя, добра і благополуччя!» - сказав голова обласної ради під час свого виступу

На завершення урочистостей відбулася церемонія нагородження. За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня працівників прокуратури Володимир Федоренко вручив кращим правозахисникам відзнаки Житомирської обласної ради.

1 1  1 1 1 1 1

DSC08901 01 1

photo10 1
1