Володимир Ширма привітав дільничих офіцерів поліції Житомирщини із професійним святомЩороку 18 червня дільничні офіцери поліції відзначають своє професійне свято. Захист прав, інтересів, життя і гідності громадян, зміцнення правопорядку, профілактика й розкриття правопорушень і злочинів - основні завдання людей цієї професії.

З нагоди свята у Головному управлінні Національної поліції України в Житомирській області відбулись урочистості. З професійним святом дільничих офіцерів поліції вітали начальник ГУНП у Житомирській області Олег Трачук, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма та заступник начальника Житомирської ОВА Олександр Федько.

Володимир Ширма привітав дільничих Житомирщини від імені обласної ради та вручив найкращим з них Грамоти за сумлінну службу.

«Шановні дільничні офіцери поліції! Ваша професія заслуговує глибокої поваги та шани. Вона вимагає від вас міцних нервів, витримки, відповідальності й старанності. Але мені приємно відзначити, що ви виконуєте свої службові обовʼязки на високому рівні. Бажаю вам міцного здоровʼя та невичерпної наснаги. Нехай ваша почесна служба буде завжди безпечною. Бережіть себе! Дякуємо за самовіддану працю!»,- сказав у своїй вітальній промові Володимир Ширма.