Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам медичного коледжу м. Звягеля24 червня відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Новоград -Волинського медичного фахового коледжу Житомирської обласної ради.

Молоді, енергійні, життєрадісні і цілеспрямовані юнаки та дівчата стали на порозі нового життя. Одні прийняли рішення стати бойовими медиками, поповнивши ряди Збройних Сил України, інші - продовжать навчання у вищих закладах освіти, переважна більшість піде працювати в заклади охорони здоров’я.

Сьогодні високе звання медик набуло ще вагомішого значення у свідомості кожного українця. Рятувати людські життя, працювати без відпочинку та права на сон, наближати Перемогу кожного дня, кожної хвилини – святий обов'язок медиків! Низький уклін усім медикам за врятовані людські життя, милосердя, героїзм, чуйність, за любов до професії, любов до України!

Щиро привітала своїх випускників із врученням дипломів директорка навчального закладу Олена Солодовник, яка зазначила, що колектив медичного коледжу доклав багато зусиль, щоб випускники мали належний рівень знань, умінь та навичок, впевнено долали перешкоди, відкривали для себе нові професійні горизонти.

«Дорогі випускники! Ви – частинка нашої гордої і незламної нації, вам з кожним кроком доведеться наближати Перемогу над лютим ворогом, підіймати Україну з руїн, творити її майбутнє, працювати та стверджуватися у якісно новій галузі охорони здоров'я. Хочеться вірити, що кожен з вас здобуде багато славних перемог у боротьбі за життя людини. Миру та Перемоги всім нам! Випускникам - щасливої життєвої дороги, незламності та сили у розбудові України! Слава Україні! Героям слава!»- сказала Олена Солодовник.