Володимир Ширма привітав військовослужбовців 115 окремої бригади територіальної оборони з річницею створенняСьогодні, 27 червня, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 5-ої річниці від дня створення 115 окремої бригади території оборони України.

Також участь в урочистостях брали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника Житомирської ОВА Олександр Федько, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, начальник Коростенської районної ради Юрій Тарасюк, Коростенський міський голова Володимир Москаленко, представники військового командування різних рівнів та інші поважні гості.

Володимир Ширма вручив тероборонівцям Грамоти Житомирської обласної ради та подякував за сумлінну службу.

«Шановні наші захисники! Від імені обласної ради щиро вітаю вас зі святом! З початком повномасштабного вторгнення росіі ви взяли до рук зброю і стали до оборони держави. Ви залишили свої мирні професії, свої родини, щоб дати гідну відсіч російській навалі. Ви стали одним із тих щитів, який захистив Житомирщину від окупантів. Дякую вам за мужність і патріотизм. Вірю, що спільною працею ми обовʼязково здобудемо перемогу. Щиро бажаю кожному з вас міцного здоровʼя та витримки. Вічна слава і пам’ять тим, хто віддав життя за мирне майбутнє нашої Батьківщини. Слава Героям! Слава Україні!»,- сказав Володимир Ширма.