Житомирська філармонія закрила свій 85-й концертний сезон виступом для військових4 липня у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбулося закриття 85-го концертного сезону. Програма концерту, до якої були залучені всі солісти та колективи філармонії, була присвячена захисникам і захисницям України.

За словами директорки закладу Тетяни Руденької, готуючись до закриття, колектив філармонії дав понад 15 концертів для військовослужбовців у різних місцях їхньої дислокації на території Житомирщини.

«Не секрет, що музика допомагає пережити кризові моменти життя і є тим інструментом, який працює з емоційним станом. Тому нашим завданням було наповнити, так би мовити, внутрішнього наших воїнів гарною українською піснею та музикою, щоб підтримати їх, надихнути на перемогу та просто сказати спасибі за їхню героїчну боротьбу. Після концертів військові підходили до нас і щиро дякували. Це було дуже зворушливо»,- розповіла Тетяна Руденька.

На закритті сезону, окрім артистів, та сцені філармонії з піснями виступили військовослужбовці однієї з частин, що розташована на території Житомирської області.