Депутати працювали у постійних комісіях8 серпня у Житомирській обласній раді відбулися засідання двох постійних комісій: з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, а також з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

Участь у роботі комісій брали  заступник голови обласної ради Володимир Ширма, перша заступниця начальника Житомирської  ОВА Наталія Остапченко, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, директор Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА Олександр Торбас, виконуючий обов’язки начальника Управління майном Житомирської обласної ради Роман Сечін, заступник директора столичного лісового офісу ДП «Ліси України» Ігор Харитюк, представники виконавчого апарату обласної ради, керівники медичних закладів області.

У ході засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів депутати розглянули 26 питань порядку денного. Зокрема, погодили ряд звернень від комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради щодо структури та штатної чисельності.

Також під час засідання депутати надали згоду КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної на участь у проєкті в межах спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine) на відновлення та утеплення фасаду, відновлення покрівлі даху та ремонт 3-го поверху. Також депутати надали згоду на участь у вищезазначеному проєкті КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер»Житомирської обласної ради на реконструкцію приміщень 4-го поверху головного корпусу під онкохірургічне відділення.

Крім того, у ході засідання комісії депутати підтримали внесення змін до фінансових планів на 2023 рік КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради, КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради, КНП «Житомирська обласна клінічна лікарня» Житомирської обласної ради, КНП «Обласний центр крові» Житомирської обласної ради, КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.

На розгляд постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів було винесено 7 питань. Зокрема, у ході комісії депутати розглянули ряд звернень щодо надання у користування мисливських угідь.