Підприємців Житомирщини відзначили з нагоди професійного святаНапередодні Дня підприємця України, який відзначається у першу неділю вересня, у Житомирі відбувся урочистий захід за участі керівництва області. Під час заходу представників підприємницької спільноти Житомирщини привітали з професійним святом та відзначили подяками.

Участь в урочистому зібранні брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступником Віктором Градівським, очільниця Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА Наталія Арендарчук, директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна, начальник Житомирської митниці Іван Бережнюк, в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Теодезія Чернцька.

Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма подякував підприємцям Житомирщини за їхню наполегливу працю, внесок у перемогу та вручив подяки.

«Всупереч усім викликам сьогодення, наші підприємці продовжують підтримувати економіку області та всієї країни, всіляко допомагають військовим, роблять життя людей комфортнішим. Бажаю вам, шановні підприємці, нескінченної енергії для втілення нових бізнес-проєктів, процвітання вашої справи, стабільності та скорішої перемоги, для якої ви так багато робите. Шана і вдячність кожному!», - сказав у своїй вітальній промові Володимир Ширма.

Подяками Житомирської обласної ради відзначені:

  1. Філія «Звягельське лісове господарство» ДП «Ліси України», директор - Мельник Віктор Сергійович.
  2. ФОП Барак Володимир Миколайович.
  3. ФОП Коломієць Ольга Василівна.
  4. ФОП Богайчук Олена Василівна
  5. ФОП Островський Геннадій Олексійович.
  6. ФОП Томашевський Федір Броніславович.
  7. ФОП Іщенко Микола Михайлович.
  8. ФОП Ващук Михайло Віталійович.
  9. ФОП Шадура Олександр Степанович.
  10. ФОП Майстренко Тетяна Іванівна.