Людмила Кицак долучилася до Міжнародної конференції "Соціальна підтримка людей в Україні"Цього тижня у Кам'янці-Подільському відбулась Міжнародна конференція "Соціальна підтримка людей в Україні", у якій брала участь депутатка Житомирської обласної ради, голова депутатської групи з гендерних питань «Рівні можливості» Людмила Кицак.

Також у Міжнародній конференції брали участь голова Міжнародної федерації соціальних працівників Європи Анна Радулеску (Румунія), провідний експерт у сфері соціальної роботи Герберт Паулішін (Австрія), радниця Прем’єр-міністра України Ольга Лукач, народний депутат України Микола Стефанчук, представники обласних військових адміністрацій, обласних та районних рад з різних куточків України.

«Про важливість соціальних послуг та затребуваність професії соціального працівника сьогодні нагадувати зайве. Робота в соціальній сфері є дуже енергозатратною, адже щоденне спілкування із різними верствами населення забирає чимало душевних сил. Але саме ця професія мегаважлива для розбудови справедливого суспільства», - наголосила  Людмила Кицак.

За результатами конференції Людмилою Кицак та її колегами були напрацьовані подальші кроки у напрямку розвитку соціальної сфери і масштабування співпраці по всій Україні, зокрема й на Житомирщині.

«Використовуючи сучасні можливості грантових проєктів, у поєднані зі злагодженою робою ради, маємо шанс залучати ресурси та розвивати соціальну сферу на Житомирщині», - підсумувала Людмила Кицак.