Володимир Ширма долучився до обласного свята з нагоди Дня усиновленняНапередодні Дня усиновлення, яке відзначається в Україні 17 вересня, у Житомирі відбулося обласне свято для усиновлених дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих до сімейних форм виховання. Для діток підготували культурно-розважальну програму та показали мультфільм.

Організатором заходу стала Служба у справах дітей обласної військової адміністрації за підтримки Житомирської ОВА та Житомирської обласної ради.

Участь у заході брали заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступником Віктором Градівським.

Вітаючи учасників свята з Днем усиновлення, Володимир Ширма подякував усім батькам, які відкрили двері своїх домівок і свої серця дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

«Дякую кожному, хто взяв на себе відповідальність стати мамою чи татком діткам, які втратили батьківську опіку. Дякую за вашу доброту і любов. Ви зробили цей світ кращим. Бажаю усім здоров’я, наснаги та сімейної гармонії»,- сказав він.

Під час заходу заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма та начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко відзначили батьків, які забезпечили родинним теплом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також фахівців, які допомагають цим діткам знайти люблячу родину.

З нагоди Дня усиновлення, за високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань соціального захисту дітей, забезпечення їх законних прав та інтересів, активну громадянську позицію Подяками голови Житомирської обласної ради відзначені:

  • Гладій Анна Валентинівна - начальник служби у справах дітей Словечанської сільської ради;
  • Маляренко Алла Петрівна - начальник служби у справах дітей Вишевицької сільської ради.