Володимир Ширма привітав ліцеїстів зі складанням присяги13 жовтня під час робочої поїздки до Звягельського району заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма привітав ліцеїстів Звягельського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з прийняттям присяги на вірність служіння державі й українському народові.

Посвідчення ліцеїстів вихованці навчального закладу отримали в урочистій атмосфері. Захід відвідали також начальник Звягельської військової районної адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, секретар Звягельської міськради Оксана Гвозденко.

«Дорогі ліцеїсти! Ви зробили сміливий крок у своєму житті, ставши на шлях воїнів-захисників України у такий відповідальний та надскладний час. Бажаю вам наснаги, успіхів у навчанні, непохитної віри у власні сили. Впевнений, що кожен з вас буде гідним оборонцем Батьківщини»,- сказав у своєму вітальному слові Володимир Ширма.

Під час урочистостей Грамотами Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, успіхи, досягнуті у навчанні і вихованні молодого покоління, високу громадянську свідомість були відзначені:

ЧЕРНАЧУК Олександр Леонідович - підполковник запасу, вихователь-командир роти Звягельського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради;

САВЧУК Анна Анатоліївна - сестра медична Звягельського лішею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради.