Як Український ветеранський фонд Мінветеранів відбирає проєкти для участі у конкурсних програмах

Український ветеранський фонд Мінветеранів проводить конкурсні програми для ветеранів–підприємців, членів їхніх сімей та родин полеглих Воїнів. За цей час понад 400 переможців отримали фінансування від 20 тис до 3 млн грн на розвиток власної справи.

Зокрема, гранти спрямовані на підтримку ветеранського бізнесу у сільському господарстві, фермерстві і навіть тих, що працюють на підтримку наших Захисників і Захисниць.

Завдяки програмам Українського ветеранського фонду ветерани-підприємці можуть купувати обладнання, працевлаштовувати членів своїх сімей чи побратимів, тим самим сприяти розвитку економіки країни. Вони отримують кошти для свого бізнесу і платять податки. Ведення власної справи також всіляко сприяє нашим Захисникам і Захисницям реінтегруватися до мирного життя. Тому, будь-ласка, долучайтесь до цих програм”, – наголошує Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Як відбувається процедура подання та відбору проєктів для участі у конкурсних програмах УВФ, а також перелік необхідних документів та детальні інструкції для  заявників – дивіться на сайті Фонду.

За інформацією Міністерства у справах ветеранів України