Володимир Ширма привітав працівників органів прокуратури Житомирської області з професійним святомЗаступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури України та 32-ї річниці її створення. Захід відбувся у Житомирській обласній прокуратурі.

Також участь в урочистостях брала перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко.

Володимир Ширма привітав працівників відомства з професійним святом від Житомирської обласної ради та вручив подяки.

«Ви завжди стоїте на варті інтересів держави, конституційних прав і свобод людини, принципів верховенства права та законності. В умовах воєнного стану ваша робота одна з найважливіших. Дякую за відданість справі, служіння закону, професіоналізм та високе почуття обов’язку перед нашою країною!»,- зазначив Володимир Ширма

З нагоди Дня працівників прокуратури, за зразкове виконання службового обовʼязку, високий професіоналізм та значний особистий внесок у справу зміцнення законності і правопорядку в Житомирській області Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Філя Сергія Васильовича, прокурора відділу протидії порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарній сферах Житомирської обласної прокуратури;

Поліщук Надію Вікторівну, прокурора Житомирської окружної прокуратури Житомирської області;

Фіногенова Валентина Васильовича, прокурора Попільнянського відділу Коростишівської окружної прокуратури Житомирської області.

Нагадаємо, що День працівників прокуратури України відзначається щорічно 1 грудня згідно з Указом Президента України «Про День працівників прокуратури» від 2 листопада 2000 року № 1190/2000.