Володимир Ширма відвідав Хорошівський психоневрологічний інтернат Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма разом із заступником директора Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА Анатолієм Дʼяченко відвідали КУ «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.


Володимир Ширма висловив вдячність працівникам закладу за їхнє тепло та турботу про тих, хто цього потребує, а також вручив їм відомчі відзнаки Житомирської обласної ради.

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію принципу безбарʼєрності для всіх соціальних груп населення громади, активну життєву позицію, високу громадянську свідомість Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Кондратенко Галину Петрівну, головного бухгалтера КУ «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради;

Демʼянчука Василя Миколайовича, сторожа КУ «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

Грамотою Житомирської обласної ради та грошовою премією нагороджено:

Горшкальову Тетяну Вікторівну, молодшу медичну сестру з догляду за хворими КУ «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

У ході зустрічі керівник соціального закладу Микола Безпалюк зазначив, що працівники та підопічні інтернату від початку війни допомагають військовим Збройних сил України. Крім того, за його словами, заклад відкрив свої двері для підопічних інтернатів з інших областей України, які були змушені евакуюватись через війну.