11 червня  2024 року
12:00  пресцентр

ПОРЯДОК
проведення засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

  1. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про укладення контракту з Кінзерською В.А. на новий строк».

  2. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Новоборівський дитячий будинок-інтернат Житомирської обласної ради».

  3. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Житомирський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради».

  4. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради».

  5. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про передачу нерухомого майна».

  6. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради».

  7. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради».

  8. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради».

  9. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради».

  10. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради».

  11. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради».

  12. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення  змін  у  контракт  від  14.07.2022, зі змінами, з директором  комунального   некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради».

  13. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення  змін  у  контракт  від  27.05.2021, зі змінами,  з директором  комунального   некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради».

  14. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення  змін  у  контракт  від  25.06.2020, зі змінами,  з директором  комунального   некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради».

  15. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення  змін  у  контракт  від  14.07.2022, зі змінами,  з директором  комунального   некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради».

  16. Про погодження проєкту рішення обласної ради «Про надання дозволу на списання медичного обладнання».

  17. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 19.05.2016 № 244 «Про затвердження Положення про Наглядову раду», зі змінами».

  18. Про погодження проєкту рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2024 року».

  19. Про розгляд службової записки керуючого справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради Назара В.І. щодо проведення службового розслідування з метою встановлення причин та умов, які сприяли порушенню вимог Закону України «Про запобігання корупції» директором Звягельського медичного фахового коледжу Солодовник О.В.

  20. Про розгляд звернення КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності станом на 01.05.2024.

  21. Про погодження змін до фінансового плану КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради на 2024 рік.

  22. Про розгляд звернення КНП «Обласне патологоанатомічне бюро» Житомирської обласної ради щодо погодження придбання за власні кошти підприємства медичного обладнання (кріотом для проведення інтраопераційного гістологічного дослідження) орієнтовною вартістю 1,5 млн. грн.

  23. Про розгляд звернення КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності станом на 01.06.2024.

  24. Про погодження змін до фінансового плану КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради на 2024 рік.

  25. Інформація Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації про виконання рекомендацій постійної комісії від 28.02.2024 щодо реалізації плазми свіжозамороженої.

  26. Про погодження проєкту рішення Житомирської обласної ради «Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 «Про Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами».