Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоровʼя, соціального захисту населення та у справах ветеранів25 вересня під головуванням Юрія Довгополого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, на якому депутати розглянули 10 питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, в.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Роман Сечін.

У ході підготовки до чергової сесії обласної ради депутати розглянули та підтримали низку проєктів рішень, що стосуються змін до контрактів з керівниками комунальних закладів охорони здоров’я.

Члени комісії також підтримали звернення КНП "Житомирський обласний онкологічний диспансер" та КНП "Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики" Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності.

Окрім цього, депутати заслухали інформацію головного лікаря КНП "Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня" Юрія Довгополого щодо необхідності перерозподілу лікарських засобів та виробів медичного призначення між КНП "Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня" та КНП "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради та ухвалили відповідні рішення.