Повідомлення про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Пенсійним фондом України проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Дяченко Людмили Миколаївни.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Дяченко Л.М. не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

Володимир Ширма відвідав Бердичівський педагогічний фаховий коледж

Володимир Ширма відвідав Бердичівський педагогічний фаховий коледж Сьогодні, 17 травня, у Бердичівському педагогічному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулось урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика, а також пройшов турнір з мініфутболу, присвячений Дню Героїв.

Інформаційні матеріали до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та Дня пам’яті жертв політичних репресій

5df2bfd4c1226361637849 730x410Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму.

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом. Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення. Загалом за три дні з Криму вивезли понад

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!З 2006 року в Україні кожен третій четвер травня — День вишиванки. Також це свято відзначають понад 50 країн світу.

З нагоди Дня вишиванки керівництво і працівники Житомирської обласної ради та Житомирської обласної військової адміністрації зробили традиційне спільне фото в національному вбранні.