ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок проходження перевірки
Марчук Алли Андріївни

23 жовтня 2015 року у виконавчому апараті Житомирської обласної ради розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», Марчук Алли Андріївни, головного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату  Житомирської обласної ради.

Копії заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік  Марчук А.А. додаються.

 

 

Заява про згоду на проходження перевірки

Декларація

 

 

Повідомлення про результати  перевірки.

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Житомирською обласною радою проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Марчук Алли Андріївни.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Марчук А.А. не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

Володимир Ширма відвідав Бердичівський педагогічний фаховий коледж

Володимир Ширма відвідав Бердичівський педагогічний фаховий коледж Сьогодні, 17 травня, у Бердичівському педагогічному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулось урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика, а також пройшов турнір з мініфутболу, присвячений Дню Героїв.

Інформаційні матеріали до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та Дня пам’яті жертв політичних репресій

5df2bfd4c1226361637849 730x410Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму.

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом. Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення. Загалом за три дні з Криму вивезли понад

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!З 2006 року в Україні кожен третій четвер травня — День вишиванки. Також це свято відзначають понад 50 країн світу.

З нагоди Дня вишиванки керівництво і працівники Житомирської обласної ради та Житомирської обласної військової адміністрації зробили традиційне спільне фото в національному вбранні.