ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок проходження перевірки
Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни

13 листопада 2023 року у Житомирській обласній раді розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»,  Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни, консультанта відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату  Житомирської обласної ради.

Копія заяви про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» Кисіль-Геворгян О.О. додається. 

Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2022 рік подано  у визначеному чинним законодавством порядку (ID декларації: 5b8bc245-1986-49b2-a7cf-f5c2fe1717b5/view)*.    

 

Копія заяви про проведення перевірки

*У зв’язку з тим, що на даний час не відновлено доступ до Єдиного державного реєстру декларацій, відсутнє посилання на декларацію.

 

Повідомлення
про результати перевірки

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України «Про очищення  влади»  та  Порядку  проведення  перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Житомирською обласною радою проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни, консультанта відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Кисіль-Геворгян Ольги Олександрівни не  застосовуються   заборони,   передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

НОВИНИ

Інформаційні матеріали до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та Дня пам’яті жертв політичних репресій

5df2bfd4c1226361637849 730x410Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму.

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом. Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення. Загалом за три дні з Криму вивезли понад

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!

Житомирська обласна рада вітає жителів Житомирщини з Всесвітнім днем вишиванки!З 2006 року в Україні кожен третій четвер травня — День вишиванки. Також це свято відзначають понад 50 країн світу.

З нагоди Дня вишиванки керівництво і працівники Житомирської обласної ради та Житомирської обласної військової адміністрації зробили традиційне спільне фото в національному вбранні.

Олег Дзюбенко долучився до відкриття Центру життєстійкості

Олег Дзюбенко долучився до відкриття Центру життєстійкості Сьогодні, 15 травня, за участі керівництва області та міста відбулось офіційне відкриття Центру життєстійкості для жителів Житомирської громади. Заклад створений Благодійним фондом BGV у партнерстві з Міністерством соціальної політики України, а також за підтримки Житомирської міської ради та Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА.