trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

 П’ята  сесія

 

VIІІ скликання

від                       

№ 

   

Про додаткове  надання у   користування мисливських угідь
Малинській районній громадській організації  «Товариство мисливців та рибалок»

           Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 06.08.2020 № 03-11/5153-20, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 28.07.2020  №3844/2-20/19, клопотання Малинської районної громадської організації «Товариство мисливців та рибалок» від 12.07.2021№32, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань    екології, охорони навколишнього середовища   та     використання  природних  ресурсів   від                       , обласна рада

   ВИРІШИЛА:

  1.  Надати додатково у користування  Малинській районній громадській організації  «Товариство мисливців та рибалок» на території Коростенського району мисливські угіддя площею 1408,07 га, згідно з додатком.
  2. Визначити  загальну   площу   мисливських  угідь у розмірі 5069,07 га та строк користування ними 25  років.
  3.  Малинській районній громадській організації «Товариство мисливців та рибалок»:

           3.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проєкту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання вказаного виду робіт.

           3.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

           3.3. З метою регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати  за користування мисливськими  угіддями, укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.          

           3.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проєкту організації і розвитку мисливського господарства та укладання відповідних договорів.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань    екології,  охорони навколишнього  середовища  та  використання  природних  ресурсів.

  

Голова обласної  ради

   

                    В.І. Федоренко    

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Завадський І.В. консультант
управління з питань реформи місцевого
самоврядування, та децентралізації влади,
впровадження проектів та програм виконавчого апарату
обласної ради, 43-21-49