Проєкт

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                    VIII скликання

від                               № 

Про зміну назви та затвердження
у новій редакції Статуту Потіївського
навчально-реабілітаційного центру
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 90 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2019 № 221 «Про затвердження Положення про спеціальну школу та Положення про навчально-реабілітаційний центр», зі змінами, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 29.04.2021 № 2417/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від                             , з питань комунальної власності та майнових відносин від                       , з питань бюджету та фінансів від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА: 

  1. Змінити назву Потіївської спеціальної школи Житомирської обласної ради на Потіївський навчально-реабілітаційний центр Житомирської обласної ради.
  1. Внести зміни та затвердити Статут Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  1. Керівнику Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити Житомирській обласній раді у місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.

Голова обласної ради                                                                       В.І. Федоренко

Додаток до проєкту

Розробник проєкту рішення :
Управління освіти і науки обласної державної адміністрації
Відповідальна  особа:  Осипович Наталія Євгенівна,
т.в.о. начальника Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації
Тел.:(0412) 47-44-97