ПРОТОКОЛ № 1

проведення жеребкування на визначення членів конкурсної комісії з проведення конкурсу  на  заміщення посади директора комунального закладу              “Кмитівський   музей   образотворчого  мистецтва   ім. Й.Д. Буханчука” Житомирської  обласної ради з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування

м. Житомир                                                                                                         20 січня 2021 року

Присутні:  

Репіков Анатолій Васильович - голова комісії, заступник керуючого справами, начальник управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради

Члени комісії:

Казьмірик Володимир Іванович - начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради;

Пилипчук Марія Володимирівна - головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації

 

Запрошені:

Парфентієва Тетяна Миколаївна - член громадської організації  “Житомир, зроби голосніше!”;

Заліщук Людмила Олександрівна - член громадської організації “ЛА ДА”.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про проведення жеребкування на визначення членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на   заміщення   посади директора комунального закладу “Кмитівський   музей   образотворчого  мистецтва  ім. Й.Д. Буханчука” Житомирської обласної ради з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

СЛУХАЛИ: Репікова А.В.,  який повідомив, що відповідно до статей 55, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про культуру”, Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, затвердженого  рішення обласної ради від  21.12.2017 № 900, зі змінами, видано   розпорядження голови обласної ради від 11.12.2020 № 96   про оголошення конкурсу на  заміщення посади директора комунального закладу “Кмитівський   музей  образотворчого  мистецтва   ім. Й.Д. Буханчука” Житомирської обласної ради.

         Обласна рада 29.12.2020 оголосила конкурс на  заміщення посади директора комунального закладу “Кмитівський   музей   образотворчого  мистецтва   ім. Й.Д. Буханчука” Житомирської обласної ради. Оголошення розміщено в газеті “Житомирщина” та на офіційних вебсайтах обласної ради та закладу.

        Голова комісії з жеребкування зазначив, що з метою визначення персонального складу конкурсної комісії з представників громадських організацій та відповідно до розпорядження голови обласної ради  від 19.01.2021 № 5  “Про проведення жеребкування на визначення членів конкурсної комісії”, проводиться жеребкування на визначення членів конкурсної комісії з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування та вказав на вимоги до кандидатур для включення у склад конкурсної комісії, визначенні чинним законодавством.

        Репіков А.В. повідомив, що двома громадськими організаціями було подано 6 (шість) кандидатур до складу конкурсної комісії, та зачитав прізвище, ім’я, по-батькові кандидатів та назву громадських організацій, які подали дані кандидатури (список додається).

        Голова комісії запропонував розпочати жеребкування і обрати трьох представників від громадських організацій до складу конкурсної комісії.

        Пилипчук М.В. дістала зі скриньки, в якій були розміщені жеребки із зазначенням прізвищ представників від громадських організацій, почергово три жеребки та оголосила кандидатури, які включаються до складу конкурсної комісії, а саме:

Правдицький Віталій Володимирович

- член громадської організації  “Житомир, зроби голосніше!”;

Зубко Вероніка Володимирівна

- член громадської організації  “Житомир, зроби голосніше!”;

Сліпченко Михайло Сергійович

- член громадської організації

- “ЛА ДА”.

         Репіков А.В. зачитав прізвища трьох представників від громадських організацій до складу конкурсної комісії  та повідомив про закінчення процедури жеребкування.

ВИРІШИЛИ:

За результатами проведеного жеребкування включити до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу “Кмитівський   музей   образотворчого  мистецтва  ім. Й.Д. Буханчука” Житомирської обласної ради від представників громадських організацій: Правдицького В.В., Зубко В.В., Сліпченка М.С.

         Онлайн-трансляцію жеребкування на вебсайті Житомирської обласної ради  забезпечував консультант відділу комп’ютерного, технічного забезпечення  та   господарських   питань управління     з   документального,      комп’ютерного   та    матеріально- технічного забезпечення діяльності обласної ради виконавчого апарату обласної ради   Дорожинський О.А.

Голова комісії:                      (підпис існує)                                 А.В. Репіков

Члени комісії:                        (підпис існує)                                 В.І. Казьмірик

                                               (підпис існує)                                 М.В. Пилипчук

Протокол вела:                      (підпис існує)                                 Н.М. Кравчук