DSC00762Голова обласної ради Володимир Федоренко разом із  заступником Володимиром Ширмою з робочим візитом відвідали комунальне некомерційне підприємство «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради. За визначні особисті заслуги та високі досягнення у професійній діяльності керівнику закладу Володимиру Хренову вручили  найвищу відзнаку області «Честь і слава Житомирщини».

«Володимир Іванович Хренов - лікар із великої літери, чиї професійні заслуги прославили Житомирську область на всю медичну спільноту нашої держави», - сказав Володимир Федоренко та запропонував лікарю стати його новим радником. 

Зі словами шани та поваги Володимира Хренова провели на заслужений відпочинок, а Володимир Федоренко представив колективу медичного центру нового керівника - Олександра Савченко.

Відповідне розпорядження голова обласної ради вже підписав.

Довідка.

Володимир Іванович Хренов – заслужений лікар України, лауреат обласної премії ім. О.Ф. Гербачевського.  Народився 21 серпня 1950 року в Овручі Житомирської області, в родині службовців. Закінчив Тернопільський медичний інститут.

Має понад 40 років стажу за спеціальністю охорона здоров’я, із них понад 35 років – лікар із спортивної медицини.

Створив у 1995 році медичні газети «Пульс» та «Пульс-норма» та був їх головним редактором.

Уперше в Україні – з лютого 2000 року – в області з його ініціативи масовим тиражем видається тижневик «Медичний інформаційно-аналітичний вісник», а з липня 2001 року – «Медичний інформаційно-аналітичний вісник для ПМСД».

Володимир Іванович є одним із співзасновників концепції розвитку охорони здоров'я в області на засадах сімейної медицини та співавтором навчально-методичного посібника «Сімейна медицина: досвід, проблеми, перспективи».

Відзнака «Честь і слава Житомирщини» є відзнакою Житомирської обласної ради за визначні особисті заслуги у сприянні соціально-економічному і культурному розвитку області, високі досягнення у професійній діяльності, вагомий внесок у створення матеріальних, культурних і духовних цінностей, плідну громадську і благодійну діяльність.

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762

DSC00762