DSC08037Голова Спостережної Ради ПрАТ ВКФ «Леся» у Новоград-Волинському Микола Сиченко став радником голови Житомирської обласної ради на громадських засадах.

Голова облради Володимир Федоренко особисто вручив йому посвідчення та привітав із новим статусом.

«Микола Вікторович надзвичайно фахова, порядна людина та успішний підприємець, який має незаперечний авторитет надійного бізнес-партнера у Європі. Тож сьогодні обласна рада отримала серйозне посилення команди. Вітаю та дякую за бажання до співпраці!», - сказав Володимир Федоренко.

Як зазначив голова обласної ради, саме завдяки швейній фабриці «Леся» і тому, що Микола Сиченко зміг у дуже короткі терміни перепрофілювати підприємство, Житомирщина на початку пандемії стала першим регіоном України, де повністю забезпечили медиків захисними костюмами.

«На той час, на посаді першого заступника голови ОДА, я був керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції. Ми заручились підтримкою приватних інвесторів, меценатів, благодійників і фабрика «Леся» пошила 100 тис захисних костюмів, з яких 60 тис були розподілені на лікарні Житомирщини. Так почалась наша співпраця! Далі більше!», - додав Володимир Федоренко.

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

DSC08017

Нагадаємо, що також голова обласної ради має таких радників:

Петро Авраменко – Заслужений артист України, режисер Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги

Віктор Євдокимов – ректор Житомирської політехніки

Катерина Самчук – керівник «Коростенський завод МДФ» та Української лісопильної холдингової компанії

Олена Максименко – голова ГО «Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» у Житомирській області