Пішов із життя Володимир Васильович ШирмаЗ глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні на 62-му році життя відійшов у вічність Володимир Васильович Ширма, заступник голови Житомирської обласної ради. Це непоправна втрата для рідних і близьких, депутатського корпусу, всієї громади Житомирщини.

Володимир Васильович завжди був людиною, яка не лише працювала для своєї громади, а й жила для неї. Він присвятив своє життя служінню рідній Житомирщині, завжди стояв на захисті інтересів людей, був голосом тих, хто потребував підтримки. У найскладніші моменти він залишався опорою для колег, мудрим порадником і справжнім другом. Його щирість, відкритість та відданість справі назавжди в нашій пам’яті. 

Ця втрата болісно відгукнеться у серцях усіх, хто знав Володимира Васильовича, як людину з високими моральними принципами. Його патріотизм, відповідальність і невтомна праця зробили його взірцем для багатьох.

Володимир Васильович народився 1 травня 1962 року у селі Хутір-Мокляки Ємільчинського району Житомирської області в родині колгоспників. Він пройшов шлях від учня Кулішівської середньої школи до людини, яка зробила величезний внесок у розвиток регіону. Після закінчення Житомирського сільськогосподарського інституту здобув спеціальність «вчений агроном», а у 2003 році — диплом магістра державного управління у Національній академії державного управління при Президентові України. У 2015 році захистив дисертацію, здобувши ступінь кандидата економічних наук.

З грудня 2015 року він обіймав посаду першого заступника голови Житомирської обласної ради, а з вересня 2016-го по листопад 2020-го — голови обласної ради. З листопада 2020 року - заступник голови Житомирської обласної ради. Був президентом Федерації волейболу Житомирщини, віце-президентом ФВУ.

Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Житомирської обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, друзям та всім, хто мав честь працювати з Володимиром Васильовичем пліч-о-пліч. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна памʼять…

Про час і місце прощання буде повідомлено додатково.

Пішов із життя Володимир Васильович Ширма