Лісівників Житомирщини привітали з професійним святомЩорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу. З нагоди прийдешнього свята перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко разом із заступником голови обласної ради Володимиром Ширмою привітав та відзначив працівників ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

До урочистостей також долучився начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Вітаючи присутніх у залі з професійним святом, перший заступник голови обласної ради наголосив, що праця лісівників — це не лише турбота про ліс, а й вагомий внесок у зміцнення економіки, наповнення бюджету та розвиток області. Він також подякував працівникам підприємства за підтримку української армії.

"Ваша самовідданість і патріотизм допомагають зберігати не лише ліси, але й нашу свободу. Ви стоїте на передовій економічного фронту, допомогаєте Збройним силам України, тримаєте тил та докладаєте усіх зусиль для перемоги над ворогом. Дякую вам за вашу працю. Ви — приклад того, як поєднувати любов до природи та служіння своїй країні",  — зазначив Олег Дзюбенко. 

З нагоди Дня працівника лісу, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток лісової галузі Житомирської області Грамотою Житомирської обласної ради нагороджено:

Омельченка Петра Миколайовича, майстра лісу Коростенського лісництва ДП «Коростенський лісгосп АПК»;

Дмитренка Андрія Васильовича, менеджера зі збуту ДП «Ємільчинський лісгосп АПК»;

Пінчук Ларису Василівну, бухгалтера Бігунського лісництва ДП "Словечанський лісгосп АПК";

Сліпківського Олега Анатолійовича, тракториста Шахворостівського лісництва ДП «Коростишівський лісгосп АПК»;

Костенка Леоніда Миколайовича, головного лісничого ДП «Звягельський лісгосп АПК».