DSC06259В обласній раді відбулось жеребкування, під час якого обрали представників громадських організацій, що увійшли до складу конкурсної комісії на заміщення посади директора Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради.

На початку засідання голова комісії Анатолій Репіков оголосив, що 21 кандидатуру подано громадськими організаціями до участі у жеребкуванні. 

Своїх представників висунули 7 громадських організацій: ГО «ЛА ДА», Житомирська обласна організація Національної спілки художників України, ГО «Молодіжна громадська організація «Пісенний спас»», ГО «Наживо», ГО «Форте Мьюзік», Житомирська обласна організація Національної спілки письменників України, ГО «Молодіжна громадська організація «Студентський клуб»».

Комісія з жеребкування обрала до складу конкурсної комісії 3 представників громадськості:

Наталія Чісліна – від ГО «Наживо»

Вікторія Хромова – від ГО «Наживо»

Тетяна Білоус  – від ГО «Наживо»

Онлайн-трансляція жеребкування відбувалась на YouTube Житомирської обласної ради.

Відеозапис можна переглянути за посиланням.

Зазначимо, що всю необхідну інформацію про конкурси на керівників зазначених комунальних закладів  можна переглянути у рубриці «Управління майном».

До відома: Жеребкування проводилось відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру», рішення обласної ради від  21.12.2017 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, та з метою формування персонального складу конкурсних комісій з проведення  конкурсу на заміщення посад директорів закладів культури, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174

DSC06174