1За участі заступника голови обласної ради Володимира Ширми 22 грудня відбулось підсумкове у 2020 році засідання Виконкому відділення Національного олімпійського комітету України в Житомирській  області.

Учасники зібрання розглянули низку питань, серед яких звіти про фінансово-господарську діяльність відділення, про проведення основних спортивно-масових заходів відділення НОК України в Житомирській  області за 2020 рік.

Також члени виконкому ознайомилися із календарним планом роботи відділення та затвердили його. Список налічує 38 спортивних заходів, які відбуватимуться на Житомирщині упродовж року.

 Велику увагу було приділено питанню проведення щорічної церемонії «Лауреати спортивного року 2020». Зокрема в ході засідання були визначені кандидатури для нагородження відповідно до положення церемонії.

На початку засідання в режимі відеоконференції до присутніх звернувся президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, який зазначив, що у цей непростий час пандемії людство як ніколи відчуло значимість олімпійського руху.

  •  «Посткоронавірусний світ потребуватиме спорту, і ми повинні зробити свій внесок у його формування з нашими олімпійськими цінностями», - висловив упевненість очільник НОК України.
  • Володимир Ширма також подякував  усім за роботу упродовж року та наголосив, що  обласна влада створювала та буде продовжувати створювати необхідні умови, які б допомагали нашим спортсменам розвиватися.

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3