Депутати працювали у профільній комісіїСьогодні, 21 липня, у Житомирській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

Участь у засіданні брали заступник голови обласної ради Володимир Ширма, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, директор Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА Олександр Торбас, заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова, в. о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Роман Сечін.

У ході засідання члени комісії розглянули та погодили фінансові плани на 2023 рік ряду комунальних підприємств Житомирської обласної ради.

Крім того, у ході засідання депутати заслухали звіти керівників комунальних підприємств, які отримали негативний фінансовий результат за підсумками роботи у першому кварталі 2023 року та прийняли відповідні рішення.

Також профільною комісією було розглянуто та погоджено ряд звернень від комунальних закладів Житомирської обласної ради, громадських організацій щодо надання приміщень Житомирської обласної ради для проведення урочистих заходів на безоплатній основі.

Також профільна комісія розглянула та підтримала звернення депутата Житомирської обласної ради Володимира Кропивницького щодо вирішення питання про відновлення водогінної мережі в с. Харліївка Андрушківської сільської ради.