Володимир Ширма: «Щира подяка працівникам Національної поліції України за віддану працю та професіоналізм у служінні українському народу»4 липня Україна відзначає День Національної поліції – свято на честь тих, хто щодня стоїть на захисті правопорядку та безпеки громадян. Це також день відзначення досягнень правоохоронців та день подяки їм за важку, відповідальну та небезпечну працю.

З нагоди свята у Головному управлінні Національної поліції України в Житомирській області відбулись урочистості.

Участь у святковому заході взяли заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник міського голови Олег Смаль, начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Олег Трачук, заступник начальника управління Служби безпеки України в Житомирській області Михайло Євтушок, перший заступник керівника Житомирської обласної прокуратури Олег Мостиховський.

Від імені всього депутатського корпусу  Житомирської обласної ради Володимир Ширма привітав правоохоронців області з професійним святом та вручив грамоти і подяки.

«Шановні правоохоронці! Нехай ваша служба завжди буде безпечною, а всі ваші зусилля будуть винагороджені успіхом та визнанням. Дякуємо за вашу мужність і відвагу у захисті нашої країни та громадян. Дякуємо за те, що залишаєтесь вірними своїй професії попри всі виклики сьогодення і продовжуєте виконувати свою роботу з честю та гідністю», - зазначив Володимир Ширма.