Олег Дзюбенко відвідав обласну клінічну лікарню та привітав медиків з прийдешнім святомСьогодні, 22 липня, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко з робочим візитом відвідав обласну клінічну лікарню імені О.Ф. Гербачевського, де взяв участь у щотижневій апаратній нараді, привітав медичних працівників з прийдешнім професійним святом та вручив подяки і грамоти.

Від себе особисто та від імені всього депутатського корпусу обласної ради Олег Дзюбенко висловив слова вдячності медикам за їхню героїчну працю, професіоналізм, стійкість і небайдужість.

«Дякуємо вам за вашу щоденну самопожертву, нескінченне терпіння, за те, що, незважаючи на втому та труднощі, ви завжди готові прийти на допомогу. Ми високо цінуємо вашу роботу і відданість справі», – підкреслив він.

З нагоди Дня медичного працівника, за багаторічну працю, сумлінне виконання професійних обовʼязків, надання висококваліфікованої медичної допомоги та відданість справі Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Яковлева Валерія Павловича – лікаря-ортопеда-травматолога, завідувача ортопедично - травматологічного відділення Nº2 КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради;

Чекреньова Руслана Павловича, лікаря-хірурга відділення рентген-ендоваскулярної хірургії та інтервенційної радіології КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради;

Опрелянського Ігоря Ростіславовича, лікаря-ортопеда-травматолога ортопедично-травматологічного відділення Nº 1 КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.

Грамотою Житомирської обласної ради і цінним подарунком нагороджено:

Савченка Сергія Миколайовича, завідувача БІТАП відділення кардіохірургії та трансплантації органів і тканин, лікаря-анестезіолога КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.