Депутати продовжили роботу виїзного засідання 29 липня у рамках виїзного засідання постійних комісій з питань бюджету та комунальної власності, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, яке відбулося за участі першого заступника голови Житомирської обласної ради Олега Дзюбенка, депутати відвідали КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та КНП «Житомирське обласне стоматологічне медичне обʼєднання».

Відвідавши КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради, депутати оглянули приміщення відділу з надання транспортних послуг та послуг з ремонту автотранспортних засобів, де підприємство планує зробити капітальний ремонт. Крім того, присутні відвідали будівлю Центру, де також планується капітальний ремонт та проведення робіт з термосанації.

Також депутати цікавилися штатним розписом підприємства, забезпеченням джерелами автономного електроживлення та фондом заробітної плати. Зазначимо, що заробітна плата водія КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» становить 8 –12 тисяч гривень.

Під час візиту до КНП «Житомирське обласне стоматологічне медичне обʼєднання» Житомирської обласної ради депутати оглянули частину приміщень, які заплановано відремонтувати.

Остаточні рішення щодо погодження проєктів будівництва з капітального ремонту зазначеним підприємствам депутати ухвалять на засіданнях постійних комісій, які відбудуться найближчим часом.