У Житомирі відбувся захід, присвячений пам’яті загиблих Героїв «Час не лікує»Сьогодні, 28 серпня, у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбувся пам’ятний захід «Час не лікує», організований ГО «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» у Житомирській області. Керівниця обʼєднання — Олена Максименко.

Захід було приурочено до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

У заході брали участь перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, голова Житомирської обласної ради, який нині служить у лавах ЗСУ Володимир Федоренко, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, родини загиблих Героїв.

До родин загиблих Захисників і Захисниць зі словами пошани та вдячності звернувся Володимир Федоренко.

«Сьогодні ми схиляємо голови перед вами, шановні батьки, дружини, рідні наших Героїв! Кожен із них до війни жив серед нас, мріяв, любив, мав плани на майбутнє. А коли ворог прийшов на нашу землю з війною, обрав шлях жертовності та відданості Батьківщині, щоб ми могли жити вільно. Перед нашими Героями та кожним із вас ми всі назавжди в неоплатному боргу», – зазначив він.

Під час заходу маму загиблого Героя, заступницю керівника відокремленого підрозділу "Об'єднання матерів і дружин Захисників України" у Житомирській області Світлану Порозінську було нагороджено відзнакою Житомирської обласної ради "Честь і слава Житомирщини». Також дружини та матері загиблих Героїв отримали подяки від Житомирської обласної ради.