Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів6 вересня під головуванням депутата Юрія Довгополого в обласній раді пройшло засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у роботі комісії взяли перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко.

Під час засідання депутати обговорювали важливе питання щодо покращення співпраці з Національною службою здоров'я України (НСЗУ). Вони підкреслили, що ефективна взаємодія з НСЗУ є ключовою для належного фінансування та надання медичних послуг у закладах охорони здоров'я області.

Розглянувши звернення КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради щодо погодження структури та штатної чисельності, депутати погодили введення нової штатної одиниці — заступника генерального директора з комунікацій з НСЗУ. На думку депутатів ця посада сприятиме кращій координації та забезпеченню безперебійного процесу укладання договорів і отримання фінансування за програмами медичних гарантій.