Колективу Житомирської обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського представили нового керівника9 вересня перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко зустрівся з працівниками обласної клінічної лікарні  ім. О. Ф. Гербачевського та представив нового в.о. генерального директора закладу — Олександра Веселовського.

У заході також взяли участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, т.в.о. директора Департаменту охорони здоров'я Житомирської ОВА Валентина Донець. 

Новий керівник лікарні має значний досвід у медичній галузі. Закінчив Тернопільський медичний університет імені І.Я. Горбачевського за спеціальністю "лікувальна справа". Неодноразово обирався депутатом обласної та районної ради. З 2014 року очолював КНП «Коростишівська центральна районна лікарня ім. Д.І. Потєхіна» Коростишівської міської ради.

Представляючи Олександра Веселовського, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко підкреслив, що його досвід і професіоналізм дозволяють забезпечити ефективне керівництво лікарнею та закликав колектив до злагодженої роботи. Він також побажав Олександру Борисовичу успіхів на новій посаді та підтримки колег.

Олександр Веселовський подякував керівництву обласної ради та депутатському корпусу за довіру. Зі свого боку пообіцяв докласти всіх зусиль для успішного виконання своїх обов'язків.