Комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села розглянула 8 питань порядку денногоСьогодні, 18 вересня, в обласній раді відбулося засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села під головуванням депутата Олександра Ющенка.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко, заступник начальника  Житомирської ОВА Юрій Денисовець, в.о. начальника Управління майном Житомирської обласної ради Роман Сечін та представники виконавчого апарату обласної ради.

Під час засідання комісія погодила  проєкти рішень щодо затвердження технічної документації із землеустрою для встановлення меж земельних ділянок, інвентаризації земель, а також припинення постійного користування окремими земельними ділянками.

Депутати також підтримали питання  про затвердження проєктів землеустрою для надання земель у постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

Крім того, комісія розглянула звернення  АТ «Житомиробленерго» щодо укладання договору сервітуту та погодила відповідні зміни до порядку укладення договорів про встановлення земельного сервітуту.

Окрему увагу приділили питанню щодо надання дозволу 9 прикордонному загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України на розроблення проєктів землеустрою для відведення земельних ділянок з метою  облаштування невибухових інженерних загороджень та  інженерно-технічних і фортифікаційних споруд уздовж державного кордону в межах Житомирської області.