Представників фармацевтичної галузі Житомирщини привітали з професійним святомЩорічно в третю суботу вересня в Україні відзначають День фармацевтичного працівника.

З нагоди свята у Житомирському базовому фармацевтичному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулися урочистості, до яких долучився депутат Житомирської обласної ради Валерій Прокопчук.

В урочистостях також взяли участь перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко та т.в.о. директора Департаменту охорони здоров'я Житомирської ОВА Валентина Донець.

Валерій Прокопчук, від імені керівництва та всього депутатського корпусу, привітав фахівців фармацевтичної галузі зі святом і зазначив, що в умовах повномасштабної війни робота фармацевтів набула ще більшого значення. Він подякував їм за відданість професії, професіоналізм і стійкість, а також вручив подяки обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення якості організації освітнього процесу, підготовку висококваліфікованих фахівців для галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня фармацевтичного працівника Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Приступко Ольгу Миколаївну, завідувачку відділення, викладачку фармацевтичних дисциплін Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради;

Першко Ірину Олександрівну, викладачку медико-біологічних дисциплін Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради;

Шляніну Алу Володимирівну, викладачку хімічних дисциплін Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради.

 Також Валерій Прокопчук оглянув навчальні приміщення коледжу.