Відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру», рішення обласної ради від  21.12.2017 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами, 08 лютого 2021 року  в  адмінбудинку  за  адресою:  м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. 204 відбудеться засідання конкурсних комісій з проведення конкурсів на  заміщення  посад:

-  директора  комунального закладу  «Кмитівський   музей   образотворчого  мистецтва   ім. Й.Д. Буханчука» Житомирської обласної ради о 10:10;

- директора Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради об 11:00.

Онлайн-трансляція засідання конкурсних комісій  відбудеться  на вебсайті Житомирської обласної ради.

 

НОВИНИ

Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя»

Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя»Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя», присвячену загиблим захисникам України.

Як зазначають у музеї, на виставці можна буде ознайомитися з біографіями українських воїнів, що боронили Маріуполь, а також переліком нагород, які вони отримали за мужність та звитягу.

Ініціатор та організатор фотовиставки — громадська організація родин загиблих захисників України "Серце нАЗОВні".

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматичноАгресія росії та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям. Проте – навіть в умовах війни – держава продовжує  адресно підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Однією з найдієвіших залишається програма надання житлових субсидій.

Володимир Ширма взяв участь у засіданні круглого столу «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку»

Володимир Ширма взяв участь у засіданні круглого столу  «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку»Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма взяв участь у засіданні круглого столу «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку». Засідання проводив Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.