Проєкт

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Шістнадцята  сесія

VІIІ скликання

від                       

№  

Про надання у користування мисливських угідь
громадській організації  «Мисливсько-рибальський клуб «Шлях»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 18.04.2023 № 03-11/2345-23, погодження Житомирської обласної військової (державної) адміністрації від 13.03.2023  № 1349/2-23/40, клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальський клуб «Шлях» від 24.04.2023 №5, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань    екології, охорони навколишнього середовища та використання природних  ресурсів  від                        , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати у користування громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Шлях» мисливські угіддя загальною площею 3121,4 га на території  Житомирського району Житомирської області на 25 років, згідно з додатком.

2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Шлях»:

2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проєкту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання такого виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3. Для регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проєкту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань   екології, охорони навколишнього середовища   та     використання  природних  ресурсів.

                 

Заступник голови

обласної ради

                                                       

                          В.В. Ширма    

 Додаток до проєкту  

Розробник проєкту рішення:

виконавчий апарат Житомирської обласної ради.

Відповідальна особа: Ковтуненко М.Г., начальник

відділу  з питань реформи місцевого

самоврядування та децентралізації влади,

впровадження проєктів та програм виконавчого апарату

Житомирської обласної ради, 43-21-49