ПРОЄКТ

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцята сесія            VІIІ скликання

від              №

Про припинення права користування мисливськими
угіддями Ємільчинській районній організації
Українського товариства мисливців і рибалок

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 9, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статті 15 Закону України «Про тваринний світ», розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 03.04.2024 № 03-11/1737-24, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право користування частиною мисливських угідь площею 33832,86 га на території Барашівської сільської ради Звягельського району Житомирської області Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців і рибалок у зв’язку з добровільною відмовою від користування.
2. Рекомендувати Центральному міжрегіональному управлінню лісового та мисливського господарства забезпечити здійснення охорони та регулювання чисельності тварин в мисливських угіддях державного мисливського резерву (запасу), користування якими припинено.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                    О.М. Дзюбенко

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ковтуненко М.Г., начальник
відділу з питань реформи місцевого
самоврядування та децентралізації влади,
впровадження проєктів та програм виконавчого апарату
Житомирської обласної ради, 43-21-49