Підприємців Житомирщини відзначили та привітали з професійним святом30 серпня, напередодні Дня підприємця України,  у смт Черняхів на базі ПІІ ТОВ "Даніко" відбулися урочистості, під час яких  представників бізнес-спільноти Житомирщини привітали з прийдешнім професійним святом.

До урочистостей долучилися перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступником Віктором Градівським, очільниця Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА Наталія Арендарчук, директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна, начальник Житомирської митниці Ілля Ніжніков, в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби  у Житомирській області Олександр М'ясковський.

Перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко відзначив підприємців подяками обласної ради та від імені  всього депутатського корпусу, а також  від себе особисто подякував їм за вагомий внесок в економічний розвиток регіону та підтримку української армії.

"Бути підприємцем – це не лише про бізнес. Це про вміння брати на себе відповідальність, знаходити рішення в найскладніших ситуаціях і рухатись вперед, попри все. Завдяки вам розвивається інноваційний потенціал регіону, відкриваються нові горизонти для бізнесу та створюються умови для економічного розвитку нашої області. Особливо хочеться подякувати за вашу стійкість та відданість у ці складні для нашої країни часи. Війна внесла свої корективи в життя кожного, але ви, не зважаючи на всі труднощі, продовжуєте працювати, сплачувати податки, допомагати Збройним силам України наближати Перемогу. Дякую вам за вашу стійкість, ініціативність та непохитну віру в майбутнє нашої країни. Бажаю всім успіхів, стабільності та процвітання вашого бізнесу",- зазначив Олег Дзюбенко. 

З нагоди Дня підприємця, за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток підприємництва Житомирської області відзначити Подякою голови Житомирської обласної ради нагороджено:

Халандирьова Юрія Володимировича, ФОП;

Стельмах Галину Петрівну, ФОП;

Кашпірука Артема Анатолійовича, ФОП;

В'ялця Романа Олександровича, ФОП;

Зінчука Сергія Олександровича, директора ПП «РОМАНІВ АГРО ТРАНС»;

Шатиловича Володимира Леонідовича, ФОП;

Колесник Ірину Олександрівну, директора ТОВ «ДП РЕЛЬПОЛЬ-АЛЬТЕРА»;

Іваницького Віктора Ілліча, директора ПП ТОВ «ДАНІКО»;

Повальчука Руслана Володимировича, ФОП;

Максименко Марину Василівну, директора ТОВ «ГАРАНТ ЕКСПОРТ»;

Палатова Євгена Володимировича, ФОП;

Козачка Федора Дмитровича, ФОП;

Гаєвського Вʼячеслава Леонідовича, директора ТОВ «МАЛИН МЕТАЛ»;

Антона Йозефа ван ден Хюрка, керівника (інвестора) ТОВ «ЮРО ЛАМБЕР»;

Стретович Олену Олександрівну, директора ТОВ «ОРГАНІК МІЛК»;

Вербицького Олександра Володимировича, заступника директора ТОВ «ЗОЛОТИЙ КОРОВАЙ».

На урочистостях свою творчість та святковий настрій присутнім щедро дарував гурт "Древляни" Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера. Солісти: Вероніка Гуренко, Костянтин Гільченко.