ПРОЄКТ


trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцята сесія      VIII скликання

від               №

Про встановлення ставок
рентної плати

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу 9 Податкового кодексу України, частини 10 статті 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статей 6, 30, 67, 74, 77 Лісового кодексу України, Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Закону України «Про рослинний світ», постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2007 року №761 «Про врегулювання питань щодо спеціального використання лісових ресурсів», пропозицій Центрального міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства від 21.05.2024 №04-14/540, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити ставки рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за використання корисних властивостей лісів у Житомирській області для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних і освітньо-виховних цілей та проведення науково-дослідних робіт згідно з додатком.

2. Державній екологічній інспекції Поліського округу, Центральному міжрегіональному управлінню лісового та мисливського господарства, постійним лісокористувачам області здійснювати контроль за дотриманням природоохоронного законодавства, обсягами використання лісових ресурсів.

3. Головному управлінню Державної податкової служби у Житомирській області здійснювати контроль за надходженням рентної плати згідно з виданими лісовими квитками.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                                           О.М. Дзюбенко

Додаток до проєкту рішення

Розробник проєкту рішення:
виконавчий апарат Житомирської обласної ради.
Відповідальна особа: Ковтуненко М.Г., начальник
відділу з питань реформи місцевого
самоврядування та децентралізації влади,
впровадження проєктів та програм виконавчого апарату
Житомирської обласної ради, 43-21-49