Профільна депутатська комісія погодила проєкти будівництва для обласних закладів охорони здоров’яСьогодні, 2 серпня, під головуванням депутата Житомирської обласної ради Олександра Дмитрука відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

Участь у роботі комісії взяли перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, т.в.о. директора Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА, депутатка Житомирської обласної ради Валентина Донець.

На початку засідання перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко подякував депутатам за плідну та ефективну роботу під час виїзних засідань, що відбулися 25 та 29 липня.

Члени постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності розглянули та одноголосно підтримали всі чотири питання порядку денного, які стосувалися погодження проєктів будівництва КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» та КНП «Житомирське обласне стоматологічне об’єднання» Житомирської обласної ради.

Так, депутати проголосували за погодження проєктів будівництва КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» з капітального ремонту (утеплення фасаду та ремонт покрівлі) дитячого корпусу та облаштування укриття, з влаштування парковки для відвідувачів з облаштуванням благоустрою території закладу, а також з капітального ремонту головного корпусу з облаштуванням доступу для маломобільних груп населення.

Також члени комісії віддали свої голоси за погодження проєкту будівництва КНП «Житомирське обласне стоматологічне об’єднання» з капітального ремонту частини приміщень будівлі.